Програма "Депозит"

Програма «Депозит» - при поповненні рахунку абоненту нараховуються бонусні бали у розмірі 5% від суми поповнення рахунку.

Умови участі:
1. У програмі беруть участь всі абоненти PEOPLEnet, незалежно від стану балансу на момент поповнення.
2. Абонентам з типом нарахування фактична місячна абонентська плата: учасникам програми «Депозит», після поповнення рахунку на суму двох і більше абонентських плат, нараховуються бонусні бали у розмірі 5% від суми оплати. Приклад: Абонент з тарифним планом «Супер БЕЗЛІМІТ» (абонентська плата складає 155 грн/міс.) поповнив рахунок на суму 310 грн., після поповнення абоненту нараховується 1500 бонусів (еквівалент 15 грн).
3. Абонентам з типом нарахування фактична денна абонентська плата: учасникам програми «Депозит», після поповнення рахунку на суму 150 грн., нараховуються бонусні бали у розмірі 5% від суми оплати. Приклад: Абонент з тарифним планом «Безліміт на добу» (абонентська плата 7 грн/доба.) поповнив рахунок на суму 150 грн., після поповнення абоненту нараховується 750 бонусів (еквівалент 7,50 грн.).
4. Після нарахування бонусів абоненти отримують SMS на контактний номер з інформацією про нараховані бонусні бали.
5. Використання бонусних балів визначається умовами програми «Бонусний рахунок».
6. Програма «Депозит» діє на постійній основі.
7. ПрАТ «Телесистеми України» залишає за собою право призупиняти або змінювати умови програми «Депозит» для абонентів мережі PEOPLEnet.

Інші програми:

info_peoplenet