Послуга "Wi-Fi-доступ до Інтернет для офісу"

Подати заявку

Відтепер Ви зможете підключити одночасно де-кілька комп’ютерів або іншого обладнання до мережі Інтернет використовуючи  Wi-Fi-доступ в межах Вашого дому або офісу. Якщо Ваш комп’ютер не підтримує технологію Wi-Fi, Вам необхідно лише підключити кабель до обладнання PEOPLEnet.

Переваги послуги

Економічність
Вам необхідно швидко організувати доступ до Інтернет для Вашого офісу, кафе, ресторану або готелю? З рішенням «Wi-Fi-доступ до Інтернет» немає необхідності витрачати кошти та час на прокладку кабелю та встановлення розеток. Лише необхідно придбати обладнання PEOPLEnet та встановити його у необхідному Вам приміщенні.

Мобільність 
Відтепер переміщення офісу для Вас не буде складною задачею.  Наше рішення дозволяє без додаткових витрат переміщувати обладнання та організувати Wi-Fi-мережу у будь-якій точці зони покриття PEOPLEnet. Водночас Wi-Fi дозволить Вам або вашим працівникам вільно пересуватись у межах свого офісу або дому.

Підвищення конкурентних переваг Вашого бізнесу
Відтепер відвідувачі Вашого кафе, ресторану або готелю отримають не лише відмінний сервіс, а зможуть вирішити невідкладні питання бізнесу, відповісти на  терміновий лист, або провести відеоконференцію зі своїми партнерами завдяки Wi-Fi-доступу до Інтернет.

Зручність
Вам не знадобиться підтримка складної IT-мережі для Вашого офісу – з  рішенням «Wi-Fi-доступ до Інтернет» налаштування IT-мережі відбувається автоматично і максимально просто. Вам лише необхідно встановити обладнання PEOPLEnet.

Як підключитись?

Як можна застосувати рішення?

 

Інші послуги:

Бездротова віртуальна мережа (VPN)
Бездротове підключенння банкоматів, POS терміналів та електронних торгових кіосків
Об’єднана мережа - підключення PBX
Організація основних та резервних бездротових каналів зв’язку
Оптичні канали передачі даних

info_peoplenet