Послуга "Переказ грошей"

Опис послуги:

Послуга «Переказ грошей» дозволяє абонентам мережі PEOPLEnet передавати частину коштів зі свого особового рахунку на інший абонентський номер своєї мережі, в тому числі й іншого власника.

Послуга надається:

Послуга «Переказ грошей» надається абонентам - фізичним особам мережі PEOPLEnet, а саме: фізичні особи - контрактні абоненти та всі абоненти, оформлені «без документів».

Умови надання послуги:

  1. Послуга може бути надана тільки в тому випадку, якщо залишок авансу більше 5 грн. на особовому рахунку абонента, який перераховує кошти.
  2. Максимальна сума кожного переказу не може перевищувати 100 грн., крім того, максимальна сума переказу обмежена залишком авансу на рахунку абонента який перераховує кошти  і визначається за наступною формулою: сума перерахунку МАХ = суми залишку авансу - 5 грн.
  3. Не можливо перевести з особового рахунку суму, що перевищує суму платежів, яка була сплачена за останні 3 місяці.
  4. Максимальна кількість переказів грошей як для абонента який перераховує кошти, так і для абонента-одержувача не може перевищувати одного переказу на добу.
  5. За допомогою даної послуги не підлягають переведенню грошові кошти, сплачені абонентом як початковий авансовий платіж і/або платіж активації, а також кошти, отримані з іншого особового рахунку за допомогою послуги «Переказ коштів».

Порядок активації послуги:

  1. Абонент відправляє зі свого телефону (з якого він хоче здійснити переказ грошей), SMS на службовий номер 904 такого змісту:

    <Повний номер телефону абонента-одержувача> <пробіл> <сума>

    Номер телефону необхідно вказувати у форматі: 092ххххххх (абоненти PEOPLEnet).  Сума переказу в форматі: хх (ціле кількість гривень) або хх.хх (гривні з копійками).
  2. Після закінчення процедури перенесення засобів обидва абонента отримують про це повідомлення.

Приклад 1 (текст SMS). 0922345678 55 (55 грн. Будуть переведені на номер 0922345678)

Інші послуги:

info_peoplenet