Послуга "Кредит довіри"

Послуга «Кредит довіри» може використовуватися контрактними абонентами, якщо терміново необхідний зв'язок, а сплатити заборгованість в даний момент немає можливості.

Послуга надається:

Послуга надається всім контрактним абонентам фізичним та юридичним особам.

Послугою можуть скористатися абоненти при наступних умовах:

1. термін дії договору більше трьох місяців; 
2. відсутність заборгованості за послугою «Кредит довіри»; 
3. відсутність заборгованості по балансу особового рахунку не більше 150 грн. для фізичних та юридичних осіб, незалежно від кількості номерів.
4. максимальний термін заборгованості на момент надання послуги - 5 днів.

Активація послуги:

1.За допомогою Системи самообслуговування клієнтів PEOPLEnet.

2. Для використання послуги «Кредит довіри» абонент повинен надіслати SMS-повідомлення* з номера телефону будь-якого оператора, який зареєстрований як контактний телефон даного абонента, на номер +380923330033 з текстом "092ххххххх credit", де 092ххххххх - номер абонента PEOPLEnet, якому необхідно зробити кредитне поповнення. Якщо на особовому рахунку декілька номерів – потрібно вказати будь-який з них.

Якщо абонент відповідає вимогам надання послуги, то на його особовий рахунок нараховується умовний платіж у розмірі боргу (з урахуванням нарахованої вартості послуг) + 10 грн. на термін 3 дні (для фізичних осіб) і на 3 банківські дні, не враховуючи день отримання кредиту - для юридичних. Про суму і термін кредиту абоненту повідомляється в SMS-повідомленні.

Якщо не відповідає - абонент отримає SMS-повідомлення на номер, з якого прийшла заявка на надання послуги, з відмовою в наданні.

Якщо абонент не погасив вчасно заборгованість по «Кредиту довіри», але в наступні періоди своєчасно оплачував послуги зв'язку, для відновлення послуги «Кредит довіри» абоненту необхідно подати заяву про відновлення послуги.

Вартість послуги:

Вартість користування послугою «Кредит довіри» - 2 гривнi (з ПДВ та ПФ). Нараховується одночасно з успішним призначенням кредиту абоненту.

* Вартість SMS - згідно з тарифами Вашого мобільного оператора.

Тарифи в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5 % з вартості послуг без ПДВ (додатковий збір до ПФ не поширюється на абонентів фіксованого місцевого телефонного зв'язку з безпроводовим доступом).

Інші послуги:

info_peoplenet