Послуга "Груповий номер"

   

Послуга «Груповий номер» - це певна кількість номерів телефонів об'єднується в групу з одним загальним номером - груповим. Послуга «Груповий номер» призначається групі абонентів до 5 номерів, включаючи один «груповий номер».

Опис послуги:

  1. Група складається від 2 до 5 номерів, включаючи «груповий номер». Всі номери повинні бути на одному особовому рахунку.
  2. При вихідному виклику від будь-якого номера, що належить групі, на номер що викликається, номер буде визначений як «груповий номер».
  3. При вхідному виклику на «груповий номер» - виклик надійде одночасно на всі номери, що входять до групи. Виклик можна прийняти на будь-якому телефоні, інші після відповіді відключаються від виклику. При цьому можна зателефонувати на будь-який з телефонів групи, набравши його власний номер.

Активація/деактивація за допомогою SMS

Активація:

Для призначення майстер-номера групи відправити з цього номера SMS на короткий номер 917 з текстом «MASTERON». У відповідь Ви отримаєте SMS з текстом «Майстер-номер успішно призначений».

Для призначення номера в групу відправити з цього номера SMS на короткий номер 917 з текстом «MEMBERON». У відповідь Ви отримаєте SMS з текстом «Номер у групу успішно призначений».

Деактивація:для деактивації послуг потрібно відправити з цього номера SMS на короткий номер 917 з текстом «MASTEROFF». У відповідь Ви отримаєте SMS з текстом «Майстер-номер відмінено». І всі номери, що входили в групу, автоматично вийдуть з неї. Додатково деактивувати з кожного з них послугу не потрібно.

Для виведення номера з групи відправити з цього номера SMS на короткий номер 917 з текстом «MEMBEROFF». У відповідь Ви отримаєте SMS з текстом «Номер з групи успішно виведений».

Активація/деактивація за допомогою Системи самообслуговування клієнтів  http://my.people.net.ua

Активація:

Абонент може обрати від 2 до 5 номерів, до яких буде підключена послуга, спочатку необхідно вибрати груповий номер та призначити послугу “Груповий номер (майстер)” на ваш номер.

Після успішного призначення майстер-номера потрібно увійти в систему самообслуговування з номером, який Ви бажаєте ввести в групу і призначити послугу “Груповий номер”.

Деактивація: для деактивації послуг потрібно відмінити використання полуги. При відміні послуги “Груповий номер (майстер)” автоматично відміняється послуга “Груповий номер” для всіх номерів групи.

Вартість послуги:  Абонентська плата складає  - 25 грн/міс.(з ПДВ та ПФ). Нарахування абонентської плати відбувається 1-го числа кожного місяця і тільки на «Груповий номер».

Тарифи вказані з урахуванням ПДВ та збору до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Інші послуги:

info_peoplenet