З "Домашнім Інтернетом від PEOPLEnet":
 
➔ Відкривайте будь-який web-ресурс - миттєво
➔ Завантажуйте та переглядайте контент (фото, відео, музику) - за секунди
➔ Дивіться та скачуйте нові фільми в HD якості - за лічені хвилини

Тариф від 1 травня 2018 р.

Тарифний план

Швидкість

Абонентська плата

Трафік

Домашній інтернет

до 30 Мбіт/с

від 173 грн

необмежено

Інформація щодо вартості обладнання на дату замовлення та/або придбання уточнюйте у офіційних дилерів PEOPLEnet.

Вартість абонентської плати вказана в гривнях з урахуванням ПДВ.

   

Опис технології ePMP

Один зі світових лідерів індустрії радіотелекомунікацій Cambium Networks (США), який вийшов з підрозділу Motorola і організував самостійну компанію. Розробив і вивів на ринок широкосмугового доступу до мережі Інтернет - інноваційний продукт ePMP. Інновація продукту полягає в застосуванні технологічних рішень WiMAX та Wi-Fi, що в поєднанні з високою надійністю та якістю продуктів Cambium Networks дозволяє надавати користувачеві високоякісний бездротовий доступ в мережу Інтернет.

Технологія ePMP - це технологія надання фіксованого бездротового доступу в Інтернет.

В радіомережі ePMP закладені механізми, що відповідають за якість обслуговування та дозволяють забезпечити абонентам гарантований сервіс. Це означає, що абоненту забезпечується стабільність бездротового виділеного каналу незалежно від відстані до базової станції, можливість пріоритезації трафіку та високі швидкості доступу, при збереженні стійкості сигналу.

Бездротовий інтернет відрізняється стабільністю (частота 5,8 ГГц - вільна від перешкод), зі швидкістю доступу до мережі Інтернет до 10 Мбіт/с та вище. Тобто, абоненти можуть грати в онлайн ігри, дивитися фільми онлайн, завантажувати аудіо та відео файли, працювати та спілкуватися у мережі.

Населені пункти, в яких можна підключитись
Населений пункт Область Район
Лозова Харківська Лозівський 
Мерефа Харківська Харківський
Ковшаровка Харківська Куп'янський

Підключення можливо по всій території України при наявності технічної можливості та необхідної кількості бажаючих підключитися до послуги.

Обладнання ePMP

Абонентська станція ePMP 1000 Integrated Radio

» Вбудована 13 дБі антена
» Максимальна вихідна потужність: 30 дБм
» Максимальна дальність зв'язку пристрою з БС: 8-10 км в умовах LOS
» Інтерфейс 10/100BT для підключення до ПК або мережного комутатора
» Максимальна пропускна здатність: 100 Мбіт/c в каналі 40 МГц.
» Робота при -30 ... + 55 ° С, наявність внутрішнього обігрівального елементу
» Живлення через блок PoE
» Дуже низький відсоток відмови в процесі експлуатації

Переваги технології ePMP

» Надійність. Радіоустаткування працює на високих частотах. Обладнання забезпечує високу якість зв'язку, яке стійке до перешкод, не залежить від погодних умов: дощу, снігу, морозу, спеки, гроз. Працює при температурі навколишнього середовища: від -40 °С до +55 ° С.

» Мобільність. Обладнання легко демонтується і переноситься на нове місце (на відміну від знаходиться в землі кабелю). Устаткування легко встановлюється і налаштовується для організації виїзних заходів (виставки, конференції і т.д.).

» Відстань. Канал може бути побудований у важкодоступних місцях, куди неможливо провести наземні канали зв'язку. Дальність зв'язку може досягати до 20 км, в залежності від типів використовуваного обладнання.

» Обладнання. Обладнання сертифіковане, гарантія 12 місяців.

» Терміни. Підключення клієнта в існуючу мережу Оператора до 7-ми робочих днів. Побудова каналу зв'язку точка-точка, технічно займає до 10 днів (залежить від географічного розташування точок включення). Для порівняння, побудова виділеної лінії до 45 днів, прокладка оптики мінімум 60 днів.

Служба підтримки абонентів

Служба підтримки абонентів надає можливість отримати консультації з будь-яких питань щодо свого абонентського номера, як з фінансових так і з технічних.

info_peoplenet